Sari la conținut

A aparut un nou semn de circulatie


A aparut un nou semn de circulatie, fiind un indicator care se observa pe un sector de drum in locurile in care stationarea vehiculelor este interzisa in zilele pare/impare. Este un indicator de reglementare, in care se afiseaza stationarea alternanta si este amplasat pe segmentele de drum in care stationarea este interzisa in anumite zile.

Este un indicator rutier pe care nu-l cunoaste aproape niciun sofer si care poate fi semnalat impreuna cu alte panouri aditionale, care arata prin sageti, inceputul, zona de actiune si sfarsitul indicatorului in cauza.

A aparut un nou semn de circulatie

Daca indicatorul afiseaza o singura linie taiata, atunci, acesta marcheaza faptul ca stationarea este interzisa in zilele impare, iar daca arata doua linii taiate, rezulta ca stationarea nu este permisa in zilele pare. Interdictia acestui indicator rutier inceteaza la primul colt de intersectie, pe sensul de deplasare.

Acest articol auto doreste, ca prin cele afisate,  multi soferi sa nu fie pusi in dificultate si sa nu li se para ceva necunoscut despre acest semn de circulatie, denumit oficial ”stationare alternanta”, care arata ca stationarea masinilor este alternativa. Mai ales acei soferi care detin un permis de conducere de mai multi ani.
A aparut un nou semn de circulatieUrmareste AutoDivers si pe Google News

Daca consideri interesant acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai multa cunoastere.


Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact