Sari la conținut

Adauga advertorial auto


Adauga advertorial auto pentru o promovare online prin publicarea de advertoriale auto pe site, ca si optiune de promovare pentru firma (website) in mediul online. Publica un advertorial cu costuri minime doar din domeniul de activitate auto, pentru a beneficia nu numai de SEO off-page, dar si de o reala posibilitate de a obtine un backlink dofollow de inalta calitate.

Este o optiune de promovare online pentru firme si afaceri din domeniul auto, cu posibilitatea de a promova serviciile si produsele comercializate prin intermediul postarii unui articol publicitar (advertorial) pe site cu autoritate. Legat de aceasta solutie simpla de cunoastere a serviciile oferite, distribuirea pe retele sociale este mai mereu recomandata, de acea este ideal folosirea cu incredere a butoanele de share din subsolul oricarui articol auto.

Adauga advertorial auto

Ajutam la o vizibilitate mai buna in mediul online si la cresterea pozitiei in motoarele de cautare, prin publicarea unui advertorial auto sau mai multe. Articolul poate sa contina 2 link-uri catre site-ul care se doreste promovat sau catre oricare alt site, iar publicarea si afisarea in site este gratuita (timp de 45 zile), dupa care link-urile vor fi sterse. Pentru a va fi afisat permanent in site, cu  cele 2 link-uri dofollow si promovat 60 de zile pe prima pagina, este necesara achitarea sumei de 35 lei, prin transfer bancar, folosind formularul din Pagina Contact.


De retinut!
Oricare advertorial trimis va fi publicat in maxim 2 zile, timp in care se va verifica originalitatea lui. Daca articolul este copiat, sau chiar tradus din alte surse, nu va fi publicat. In situatia in care articolul a fost trimis spre aprobare, dar nu se face plata, acesta va fi vizibil in site, dar cu linkurile neactive.

Ce se trimite prin formularul de mai jos si ce trebuie stiut

Inainte de a trimite un articol auto care sa fie pe prezent in site, te invitam sa citesti cu atentie randurile de mai jos, pentru redactarea cat mai optima a unui articol.

– Articolul trebuie sa faca referire doar la o afacere din domeniul auto;
– Titlul va apare cu maxim 70 de caractere;
– Descrierea trebuie sa contina minim 400 caractere;
– Link catre site (daca acesta exista);
– Articolul nu va avea mai mult de 2 backlinkuri in descriere;
– Numar de telefon (care va fi apelat pentru verificare) si care va figura si in articol, daca se doreste;
– O imagine care sa reprezinte afacerea (nu conteaza marimea deoarece ea va fi optimizata);

Editorii site-ului
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund recomandarilor, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame adsense;

Pentru trimiterea de intrebari la detaliile afisate mai sus, se foloseste adresa de email salut@autodivers.ro, cu mentiunea Advertorial.

Update!
Se poate trimite si un link, care sa fie inclus ca ancora la un cuvant sau fraza in descrierea unui articol auto, prin afisare cu termen nelimitat, aspect prin care se poate obtine un backlink dofollow. Simplu spus, se creaza un backlink care duce la site-ul tau web din AutoDivers. Costul acestei oferte, este de 30 lei, iar link-ul va fi activ dupa efectuarea platii, prin aflare detalii folosind adresa de email de mai sus.

Ce trebuie stiut, este faptul ca persoanele care posteaza in acest site auto sunt singurii responsabili de continutul articolelor trimise spre publicare, de originalitatea si de continutul acestora. Orice acuzatie se adreseaza doar celor care posteaza si nu implica raspunderea site-ului autodivers.ro

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Titlul nu va contine mai mult de 70 caractere
Descriere articol auto
Minim 400 de cuvinte si se pot insera maximum 2 link-uri, care directionează catre diferite subpagini din domeniu.
Imaginea care sa apara in articol
Link catre site-ul promovat
Daca se doreste, nu apare in articol
Pentru confirmare
Termeni si Conditii
Bifand butonul de mai sus, declari ca esti de acord cu modul in care procesam datele tale, in acord cu termenii legali.
Consimtamantul in ceea ce priveste furnizarea datelor mentionate in articol, sunt afisate de catre mine de buna voie. In orice moment se pot retrage (sterge) datele din articolul trimis. Pentru a face acest lucru, este nevoie doar de un mesaj la salut@autodivers.ro, cu cererea dorita.

Adauga advertorial auto

Distribuie prietenilor