Sari la conținut

Adauga advertorial auto


Adauga advertorial auto pentru o promovare online prin publicarea de advertoriale auto pe site, ca si optiune de promovare pentru firma (website) in mediul online. Publica un advertorial cu costuri minime doar din domeniul de activitate auto, pentru a beneficia nu numai de SEO off-page, dar si de o reala posibilitate de a obtine un backlink dofollow de inalta calitate.

Este o optiune de promovare online pentru firme si afaceri din domeniul auto, cu posibilitatea de a promova serviciile si produsele comercializate prin intermediul postarii unui articol publicitar (advertorial) pe site cu autoritate. Legat de aceasta solutie simpla de cunoastere a serviciile oferite, distribuirea pe retele sociale este mai mereu recomandata, de acea este ideal folosirea cu incredere a butoanele de share din subsolul oricarui articol auto.

Adauga advertorial auto

Ajutam la o vizibilitate mai buna in mediul online si la cresterea pozitiei in motoarele de cautare, prin publicarea unui advertorial auto sau mai multe. Articolul poate sa contina 2 link-uri catre site-ul care se doreste promovat sau catre oricare alt site, iar publicarea si afisarea in site este gratuita (timp de 60 zile), dupa care link-urile vor fi sterse. Pentru a va fi afisat permanent in site cu  cele 2 link-uri dofollow si promovat 60 de zile pe prima pagina, este necesara achitarea sumei de 5o lei, prin transfer bancar, folosind formularul din Pagina Contact.

De retinut!
Oricare advertorial trimis va fi publicat in maxim 2 zile, timp in care se va verifica originalitatea lui. Daca articolul este copiat, sau chiar tradus din alte surse, nu va fi publicat.


Ce se trimite prin email si ce trebuie stiut

– Articolul trebuie sa faca referire doar la o afacere din domeniul auto;
– Titlul va apare cu maxim 70 de caractere;
– Descrierea trebuie sa contina minim 400 caractere;
– Link catre site (daca acesta exista);
– Articolul nu va avea mai mult de 2 backlinkuri in descriere;
– Numar de telefon (care va fi apelat pentru verificare) si care va figura si in articol, daca se doreste;
– O imagine care sa reprezinte afacerea (nu conteaza marimea deoarece ea va fi optimizata);

Editorii site-ului
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund recomandarilor, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame adsense;

Pentru trimiterea de detalii afisate mai sus, se foloseste adresa de email salut@autodivers.ro, cu mentiunea Advertorial.


adauga advertorial auto

Distribuie prietenilor