Sari la conținut

Aplicatii dedicate soferi auto


Aplicatii dedicate soferi auto, prin prezentare a celor mai bune aplicatii dedicate soferilor de autovehicule ce doresc sa descopere detalii functionare motor, sau sa filmeze evenimente in trafic.

Aplicatii dedicate soferi auto

Waze este acea aplicatie software de navigatie GPS detinuta de Google, care functioneaza pe smartphone-uri, furnizand informații de navigare pas cu pas. Waze a devenit una dintre cele mai indragite aplicatii ale soferilor la nivel mondial,  informatiile despre trafic fiind oferite si cu ajutorul utilizatorilor.

Soferii pot cauta diferite locuri pe ruta lor si pot adauga mai multe opriri pe itinerariul stabilit, doar prin intermediul vocii, potrivit mesajului publicat de Google. Aplicatia poate fi instala de aici.
aplicatia waze


 

Torque Lite este o aplicatie care permite folosirea unui smartphone pentru a comunica cu calculatorul masinii. Permite vizualizarea pe ecranul telefonului urmatoarelor caracteristici:
– viteza masinii;
– temperatura uleiului;
– temperatura apei;
– pozitia pedalei de acceleraţie şi turatia motorului.

Totodata, poate sa diagnosticheze motorul masinii pentru eventualele probleme, la fel cum ar face un mecanic intr-un service. Pentru ca sa functioneze, aplicatia are nevoie de un cititor OBD II cu Bluetooth compatibil pentru a trimite datele şi erorile de la motor catre telefon. Aplicatia Torque Lite este gratuita, dar daca se doresc mai multe opţiuni, exista versiunea full, care costa aproape 16 lei.
aplicatia Torque Lite

 

DailyRoads Voyager este aplicatia care transforma smartphone-ul intr-o camera auto gata sa surprinda orice eveniment petrecut in trafic. Aplicatia transforma telefonul cu Android intr-un adevărat hard disk, înregistrand in continuu imagini.
Aplicatia DailyRoads Voyager este gratuita si poate fi descărcată din Google Play.
aplicatia DailyRoads Voyager


 

AutoGuard Camera este cea mai buna aplicație Blackbox si functioneaza ca o camera video auto, oferind experiente minunate. AutoGuard înregistreaza diferite lungimi de videoclip, accelerare, latitudine, longitudine si viteza. Videoclipul inregistrat poate fi limitat pentru a economisi spatiu pe telefon.

Caracteristici:
– Realizarea fotografiilor in mod automat;
– Afiseaza video si harta de informatii pe un singur ecran;
– inregistrari video, viteza, GPS;
– suporta rezolutii inalte (1080p, 720p);
– urmele traseului condus pe harți 3D Google;
– instantanee (suporta auto focus, flash & galerie);
– trimite informatii înregistrate prin e-mail;
Dupa ce spatiul este umplut, se vor sterge in mod automat cele mai vechi videoclipuri, cu exceptia cazului în care sunt marcate pentru a fi salvate.
Aplicația AutoGuard Camera este gratuita si poate fi descărcată din Google Play.
aplicatia AutoGuard Camera
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉
Distribuie prietenilor