Sari la conținut

Cât costă cel mai ieftin Hyundai


Cât costă cel mai ieftin Hyundai, prin prețuri pot varia în funcție de model și opțiuni, dar în general, Hyundai oferă opțiuni accesibile pentru toate bugetele. Cu toate acestea, este important să menționăm că prețurile pot fi influențate și de alte factori precum dotările suplimentare, motorizarea sau opțiunile de personalizare ale mașinii. Indiferent de preț, Hyundai este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea mașinilor sale, oferind o combinație bună între preț și performanțe.

Cu toate acestea, Hyundai oferă o gamă largă de vehicule accesibile și fiabile, potrivite pentru diferite bugete. Este recomandat să consultați un dealer autorizat Hyundai sau să verificați site-ul oficial al companiei pentru a obține cele mai recente informații despre prețurile și ofertele disponibile. Indiferent de preț, Hyundai continuă să fie o alegere populară și încredere pentru mulți conducători din întreaga lume.

Cât costă cel mai ieftin Hyundai

Când vine vorba de mașini de mare valoare calitate pret, Hyundai este cu siguranță marca care a reușit să-și construiască o reputație solidă, cu mult înaintea Daciei. Autoturismele Hyundai de astazi sunt foarte diferite de cele cu care a debutat pe piața auto, mai echipate, mai sigure și conectate. Dar astăzi poți să cauți o mașină Hyundai ieftină? Acest articol auto incearcă să afișeze ce este, cat costa și ce ofera.

Care este cel mai ieftin Hyundai

Hyundai i10 continuă să fie una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe piață. În timp ce alți producători au anulat mașinile de oraș de pe lista de prețuri, Hyundai a rămas fidelă ofertei care a făcut-o populară în Italia. Este clar că astăzi este greu să concurezi cu regina incontestabilă a mașinilor de oraș vândute, Fiat Panda. Dar i10 este încă una dintre puținele opțiuni disponibile dacă sunteți în căutarea unei alternative la trenurile motopropulsoare pe benzină și mild hybrid. Mașina de oraș care și-a câștigat o reputație solidă pentru combinația de dimensiuni compacte, economie de combustibil și caracteristici moderne, are de fapt doar o varianta GPL pe lista.

Cel mai ieftin Hyundai

Hyundai i10 este una dintre cele mai accesibile mașini de pe piața italiană, dacă ești în căutarea unei mașini mici pentru șoferii noi sau pentru oraș. Suntem cu siguranță foarte departe de prețurile de atac ale progenitorului Hyundai Atos (în jur de 8 mii de euro, dar cu un buget de bază), totuși, noile echipamente obligatorii de siguranță, evoluția tehnologică în ceea ce privește confortul și emisiile și inflația au afectat pe toți mărcile.


Așa că, astăzi, nu ar trebui să fim surprinși dacă prețul lui Hyundai i10 începe de la 17 mii de euro cu un avantaj de client foarte respectabil, dacă te uiți la dotarea standard, care pe alte mașini similare este plătită. Să vedem în detaliu cât costă Hyundai i10 și ce versiuni se află în prezent pe lista de prețuri:

Hyundai i10 CONNECTLINE începând de la 17.100,00 €

Hyundai i10 PRIME începând de la 19.050,00 €

Hyundai i10 N LINE începând de la 19.050,00

Din versiunea de bază a i10 este posibil să alegi motor 1.0 MPI A gaz (17.100 €), cu benzina+GPL (+1.900 €) și cu transmisie manuală sau automată (+1.000 € numai pe benzină).

Cel mai ieftin Hyundai cat costa

Recomandare cumparare Hyundai I10

Hyundai i10 este disponibil în diferite variante, dar varianta de bază CONNECTLINE oferă deja o gamă de echipamente interesante, ceea ce îl face proaspăt și actualizat:

– Lumini de zi și lumini de poziție a LED;
– Senzor amurg;
– Faruri de ceață față și spate;
– Semnalizatoare LED integrate in oglinzi;
– Oglinzi retrovizoare in culoarea caroseriei, reglabil electric si incalzite;
– Mânere în culoarea caroseriei;
– Jante din aliaj de 15″;
– Kit de umflare a anvelopelor;
– Scaunul din spate demontabil;
– Oglinzi de curtoazie;
– Aer conditionat manual;
– Cruise control;
– Asistență pentru menținerea benzii de rulare (LKA);
– Sistemul monitorizarea presiunii în pneuri (TPMS);
– Jack auxiliar 12V si USB;
– Sistem multimedia – Ecran tactil de 8” cu conectivitate wireless Apple CarPlay și Android Auto;
– Comenzi audio la volan;

Dacă consideri interesant acest articol auto, te așteptăm cu un like pentru pagina noastră din Facebook, comentează articole auto în pagina, dar, distribuie și prietenilor pentru o mai bună cunoaștere și informare.

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact