Sari la conținut

Cea mai rapida masina electrica


Cea mai rapida masina electrica s-ar pare a fi Tesla Model S, in urma unui test realizat de catre cei de la DragTime.com. In urma acestui test, s-a demonstrat ca Tesla S este oficial cea mai rapidă masina electrica disponibila pe piata. Daca exista dorinta de a se investi intr-o masina electrica, sunt multe motive sa se ia in calcul un astfel de model.

Desi poate fi achizitionat un BMW, un Chevrolet sau Renault, cei de la Tesla au fost printre primii care s-au putut mândri cu vânzari semnificative de bolizi cu propulsie electrica. In plus, se lucreaza în permanenta pentru imbunatatirea noilor modele.


Cea mai rapida masina electrica

Constructorul american de masini electrice a precizat faptul ca noua baterie de o suta de 100 kw/ora, pentru versiunile dual-motor cu tractiune integrala ale Model S și Model X, este capabila sa sporeasca semnificativ acceleratia si autonomia. Toate acestea fac ca acest model sa atinga suta de kilometri in doar 2,5 secunde.

Numai câteva de astfel de modele pot concura cu aceste performante, între care LaFerrari si Porsche 918 Spyder. Acestea insa, sunt modele de masini care costa 1,4 milioane de dolari, respectiv 845.000 de dolari, in comparatie cu pretul pentru modelul Tesla, de  doar 135.500 de dolari.
Cea mai rapida masina electrica

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor