Sari la conținut

Cel mai scump si puternic Mercedes S-Class


Cel mai scump si puternic Mercedes S-Class, avand in vedere ca Mercedes a finalizat proiectul pentru cea mai puternica Clasa S in decembrie anul trecut. Clasa S de la Mercedes este topul absolut al marcii cand vine vorba de lux, cu conditia ca Maybach sa fie vazuta ca o marca separata. Prin urmare, pretul este mare.

Cel mai scump si puternic Mercedes S-Class

Cel mai puternic Mercedes S-Class costa 208392 euro in Germania. Acest pret include TVA-ul de 19% care trebuie platit in Germania. Nu se stie cat va costa bolidul in alta tara. Dar ce poti sa primesti pentru banii acestia? Pe langa tot luxul, poti obtine o cantitate extrema de putere. Mercedes-AMG S 63 E Performance are sub capota un V8 de 4,0 litri care, impreuna cu un motor electric de 190 CP pe puntea spate (cu transmisie cu doua trepte), produce 802 CP si 1430 Nm cuplu. Cei opt cilindri isi trimit puterea catre o transmisie automata cu dublu ambreiaj cu noua trepte.

Optiuni scumpe

In ciuda greutatii sale de 2600 de kilograme, colosul sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3,3 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora. Daca alegi Pachetul sofer AMG, cu un pret de 2261 de euro, se poate mari viteza cu pana la 290 de kilometri pe ora.

Vrei si sa franezi extrem de repede? Atunci ar trebui sa optezi pentru frane ceramice. Asta face Mercedes-ul S-Class si mai scump cu 8925 de euro. Optiunile scumpe sunt si rotile de 21 inch, pachetul de carbon si un acoperis panoramic de aproape 2000 de euro.

De final

Mercedes va incepe cu livrarea celei mai puternice S-Class vreodata in mai 2023. Cel putin, pentru Germania, masina de lux va aparea pe piata nu mult mai tarziu.
Cel mai scump si puternic Mercedes S-Class


Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact