Sari la conținut

Cele mai fiabile masini asiatice din ultimii ani


Cele mai fiabile masini asiatice din ultimii ani, avand in vedere ca multe studii au fost deja facute, iar fiecare studiu are un rezultat usor diferit, desi japonezii sunt adesea bine reprezentati in liste. Cercetarea realizata de catre Consumer Reports, JD Power si Repair Pal, concluzioneaza ca lista este din nou dominata de masini din tara soarelui rasare. Aceste cercetari sunt de mare valoare, deoarece ofera o perspectiva reala asupra fiabilitatii si, prin urmare, a valorii unui vehicul de-a lungul anilor.

Din această cercetare se poate concluziona cu siguranta ca achizitionarea unei masini asiatice nu este chiar o decizie rea. Dar, ar trebui imediat adaugat, ca acest lucru nu inseamna ca masinile europene sunt de proasta calitate. La urma urmei, o masina de incredere are nevoie si de intretinere adecvata, iar, mai mult de atat, aproape fiecare model are si puncte slabe.

Cele mai fiabile masini asiatice din ultimii ani

Atunci cand se alege o masina, fiecare viitor proprietar studiaza (asa ar fi normal) o multime de informatii si recenzii despre toate optiunile care-l intereseaza. Doar ca, informatiile provin atat din surse oficiale, cat si din cunostintele unora care nu par de incredere, sau din mituri cunoscute. Astfel, conform informatii acaparate, apare construictia unui fel de evaluare a masinilor de incredere in mintea potentialului cumparator.

Nissan Leaf

Potrivit sondajului realizat de cei enumerati mai sus, Nissan Leaf este cea mai fiabila masina pe care o poti cumpara. Cu toate acestea, exista cateva mici puncte de atentie daca doresti sa cumperi o masina second.
nissan leaf

Lexus RX

Din cercetari, Lexus RX pare, de asemenea, a fi o masina solida. Modelele mai vechi, in special, au dovedit deja acest lucru.
lexus


Toyota Corolla

Toyota Corolla este, de asemenea, o masina care se dovedeste a fi foarte fiabila cu intretinerea normala. Modelele mai vechi sunt cunoscute pentru ca aspectul de ruginire a caroseriei, mai devreme decat finalizarea functionarii motorului.
toyota corolla

Honda Civic

Nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca Honda Civic se afla in aceasta listă. Conform cercetarilor, fiecare generatie se dovedeste a fi de incredere peste medie. Pe scurt: un alt produs japonez extrem de solid si usor de condus!
honda civic

Mazda MX-5

Mazda MX-5 este o masina sport care este folosita de multi pasionati pentru ceea ce este destinata si anume, conducerea sportiva, iar tehnologia lui MX-5 este destul de solida.
mazda

Toyota Prius

Desi tehnologia Toyota Prius nu este simpla, atat la motor electric, cat si motor cu ardere, hibridul se dovedeste a fi foarte solid. Cand se cumpara acest model, trebuie acordata atentie starii bateriilor, deoarece inlocuirea lor poate fi costisitoare.
toyota

De final

Nu se mai fac masini proaste, se spune uneori, si asta poate fi adevarat, dar daca nu ai chef sa stai intr-un atelier auto in mod regulat, pentru a-ti remedia defectiunile, este mai bine sa iei in considerare aceste modele de masini.
Cele mai fiabile masini asiatice din ultimii ani

Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact