Sari la conținut

Conducere durabila cu SUV Mercedes EQA si EQB


Conducere durabila cu SUV Mercedes EQA si EQB, mai ales ca aceste SUV-urile Mercedes reprezinta o alegere excelenta pentru cei interesati de conducerea viabila. Aceste vehicule electrice ofera nu doar performante remarcabile, ci si un impact redus asupra mediului inconjurator. Ambele modele sunt echipate cu tehnologie avansata si motoare electrice puternice de ultima generatie, care ofera o autonomie impresionanta.

In plus, EQA si EQB beneficiaza de un design modern si aerodinamic, care optimizeaza eficienta energetica si reduce consumul de energie. Cu caracteristici precum regenerarea de energie in timpul franarii si sisteme inteligente de management al bateriei, aceste SUV-uri Mercedes se remarca prin eficienta si sustenabilitate. Astfel, conducerea durabila cu EQA si EQB devine o experienta placuta si responsabila, contribuind la protejarea mediului inconjurator.

Conducere durabila cu SUV Mercedes EQA si EQB

Daca sunt fani ai SUV-urilor mereu atenti la respectul pentru mediu, vor gasi cu siguranta doua solutii interesante propuse de Mercedes: EQA si EQB. Acestea sunt doua vehicule care raspund pe deplin celor mai recente tendinte de pe piata auto.

Detalii Mercedes EQA E EQB

Mercedes EQA si Mercedes EQB sunt, respectiv, versiunile complet electrice ale GLA si GLB. La inovatiile pe care le prezinta in materie de alimentare, datorita motorizarii Putere EQ, se adauga la caracteristicile estetice si tehnologice deja relevante prezente in cele doua versiuni „clasice”. Marele confort, exprimat in primul rand de spatiu amplu in interiorul habitaclului, poate fi gasit si in dotari estetice si functionale importante precum farurile cu LED Multibeam (care garanteaza o vizibilitate excelenta in orice conditie) si acoperis panoramic glisant, care garanteaza experiente de calatorie absolut evocatoare si de neuitat.

Interiorul este caracterizat printr-o atentie cu adevarat remarcabila la detalii, aspect ce se remarca prin inovatia adusa de sistemul multimedia MBUX (tehnologie ce apartine tuturor modelelor Mercedes de ultima generatie), controlat cu usurinta de la noul si intuitiv volan cu trei spite cu butoane integrate.


Intrand in detalii si concentrandu-ne pe evolutia in domeniul electricitatii, EQA este disponibil in trei variante de motoare diferite – Mercedes EQA 250+, Mercedes EQA 300 4MATIC si Mercedes EQA 350 4MATIC – care pot fi usor reincarcate la statiile de incarcare rapida, atingand intre 10 si 80% incarcare in aproximativ 30 de minute. Acesta este un SUV apreciat in special pentru designul sau sportiv si compact, precum si pentru dotarile tehnologice avansate mentionate anterior.

Trecand la EQB, acest model are trei variante de motoare disponibile: Mercedes EQB 250+ – cu tractiune fata si o autonomie declarata in ciclul WLTP intre 452 si 507 km – Mercedes EQB 300 4MATIC si Mercedes EQB 350 4MATIC. Caracteristica distinctiva a acestui model este spatiul interior generos de pana la 7 locuri, precum si capacitatea de a satisface nevoile tuturor tipurilor de familii, satisfacand astfel cerintele cele mai diverse.

Preturi SUV Electric Mercedes in Romania
Model EQA, incepand de la 51.800 euro!
Model EQB, incepand de la 55.990 euro!
Conducere durabila cu SUV Mercedes EQA si EQB

 

Daca consideri interesant acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra din Facebook, comenteaza articole auto in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna cunoastere si informare.

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact