Sari la conținut

Cum deschizi un Volkswagen Passat fara cheie

  • Utile

Cum deschizi un Volkswagen Passat fara cheie, mai ales ca autoturismele Volkswagen sunt inchise si deschise, de regula, cu ajutorul unei telecomenzi. Aceasta telecomanda tine loc si de cheie electronica pentru pornirea motorului. Ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori, atunci cand te grabesti, este ca telecomanda sa se defecteze si a te afli in imposibilitatea de a obtine acces la masina.

Sau, mai sunt variantele, atunci cand bateria autoturismului este complet descarcata, sistemul de deschidere a usilor sa nu mai detina curentul necesar pentru actionarea electrica si bineinteles ca dispare optiunea sa nu poti deschide nici capota pentru a schimba acumulatorul masinii, sau apare o situatie atunci cand cheile masinii raman in interior si masina este inchisa.


Asadar, daca deti un Volkswagen Passat si cheia nu mai functioneaza, sau ai intampinat una din problemele de mai sus, continua sa citesti acest articol auto, in care se explica cum sa deschizi un Volkswagen Passat fara cheie si motivele pentru care este posibil sa nu poti intra in masina.

Cum deschizi un Volkswagen Passat fara cheie

Un autoturism Volkswagen Passat foloseste tehnologia de intrare fara cheie, aceasta optiune permite soferilor sa deblocheze usile si sa porneasca vehiculul fara a fi nevoie sa foloseasca cheia. VW Passat are o cheie alimentata cu baterie la distanta, in interiorul careia se afla o cheie principala, un microcip si o baterie.

Cand esti in faza in care descoperi ca usile de la Volkswagenul tau sunt incuiate si nu ai posibilitate de acces, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ramai calm. Aceasta problema are o solutie usoara de rezolvat si vei fi avea acces la interior in cel mai scurt timp. Daca bateria din telecomanda este descarcata, poti intra in masina extrem de simplu, prin urmatoarele metode afisate in randurile de mai jos.

Descopera gaura cheii

VW Passat nu are o gaura vizibila a cheii pe usa soferului. Cu toate acestea, exista o gaura a cheii ascunsa sub un capacel de plastic existent pe maner.

Scoate capacelul

Sub capacel este o mica gaura, iar pentru a accesa aceasta gaura a cheii, mai intai trebuie sa scoti acel capacel. Pentru a face acest lucru, introdu pur si simplu o surubelnita cu cap plat (sau varful cheii principale) in orificiu de sub capacel si foloseste-o ca o parghie pentru a face vizibala gaura cheii.

Deschide usa

O data ce respectivul capacel este indepartat, vei descoperii gaura cheii. In functie de modelul de VW Passat detinut, cheia princapala fie va fi in partea laterala a telecomenzii si o poti scoate ca o lama de comutare folosind un buton, fie va fi in interiorul telecomenzii. Avand cheia, o poti introduce in gaura respectiva si astfel poti deschide manual usa masinii. Urmareste si videoclipul care ajuta la intelegerea celor scrise.


De retinut

Mai trebuie mentionat un aspect si anume, este perioada de iarna, este ger si bateria din telecomanda este ok, nu actiona comanda pentru inchidere decat o singura data. Facand mai multe comenzi (mai ales ca lampile de semnalizare au licarit deja de 2 ori), exista sansa ca centralizatul, care se afla capsat in interiorul broastei si care este actionat de rotite din plastic, sa nu mai functioneze, iar una din usi sa ramana blocata. Daca totusi s-a intamplat, iar o usa a ramas inchisa si nu primeste comanda de deschidere, trebuie actionata telecomanda de 4-5 ori si este posibil ca respectiva broasca din usa sa-si revina.

Concluzie

Tehnologia de a avea acces fara cheie, utilizata la masinile Volkswagen Passat, poate economisi ceva timp, mai ales ca s-au dus vremurile in care trebuia sa cauti cheile prin geanta sau buzunare. Atat timp cat cheile se afla undeva la tine, vei putea sa-ti deschizi masina si sa o pornesti doar dintr-un buton doar printr-o simpla atingere, totul datorita senzorilor si tehnologiei inteligente. Numai ca, tehnologia este buna doar atunci cand totul functioneaza fara probleme.

Daca bateria din telecomanda este descarcata, sau exista o problema cu senzorii, este posibil sa nu poti deschide masina folosind aceasta tehnologie de acces fara cheie, doar ca acest articol este cel care demonstreaza cum poti face pentru a putea avea acces in interiorul masinii.
Cum deschizi un Volkswagen Passat fara cheie
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor