Sari la conținut

Cum incalzesti mai repede masina iarna

  • Utile

Cum incalzesti mai repede masina iarna, prin cateva sfaturi si recomandari auto ce trebuie neaparat cunoscute si stiute de catre oricare sofer. Atunci cand sezonul rece poposeste peste ale noastre meleaguri, majoritatea soferilor sunt ingrijorati de felul cum isi pot gasi masinile dimineata.

Temperaturile scazute determina ca interiorul din habitaclu sa fie destul de rece, iar pana la incalzirea motorului, perioada este de cateva minute. In situatia in care un autovehicul nu este dotat cu optiuni precum un sistem de incalzire in scaune, ori cu volan incalzit, cea mai eficienta solutie.

Cum incalzesti mai repede masina iarna

Te-ai urcat in masina, ai pornit motorul, dar nu este recomandat sa se actioneze imediat sistemul de climatizare. Este firesc ca o data ce motorul este rece, dispersarea aerului in habitaclu sa fie de asemenea rece. Totodata nu este recomandat ca motorul sa mearga in gol, la relanti, ci incearca sa te deplasezi, sa conduci masina, deoarece acest lucru va incalzi mai rapid motorul si va produce mai repede caldura in interior. Trebuie mers cu motorul in turatii optime, nu subturat.

Acestea sunt cele cateva randurile despre cum iti incalzesti mai repede masina iarna, fiindca, in acest moment cand se scrie articolul, deja a inceput perioada sezonului rece in mare parte din zonele tarii.
Este pacat sa nu apelezi la aceste cateva sfaturi si recomandari auto care cu siguranta iti fac viata mai usoara.
Urmareste mai multe articole utile

Cum incalzesti mai repede masina iarna


Daca consideri interesant acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact