Sari la conținut

Imagini noi cu o decapotabila cu peste 1800 CP


Imagini noi cu o decapotabila cu peste 1800 CP, Venom F5 Roadster, o masina care ar putea fi cea mai rapida decapotabila care a intrat vreodata in productie. Americanii de la Hennessey Performance au prezentat acest modelul decapotabil in data de 19 august, anul acesta, in cadrul unuia dintre cele mai importante spectacole de masini din America.

Venom F5 Roadster ruleaza cu un motor de 6,6 litri, ceea ce inseamna o putere maxima de 1 542 CP pe benzina si 1.817 CP pe E85 (etanol). Puternicul motor, poreclit Fury, este cuplat la o transmisie manuala automata cu 7 trepte si actioneaza doar rotile din spate. Viteza de deplasare este de 427 km/ora, stabilita de Venom GT Spyder al lui Hennessey in 2016.

Noul Venom F5 Roadster este identic cu varianta coupe, cu o structura centrala din fibra de carbon, exceptie facand un panou detasabil al plafonului, care poate fi depozitat acasa, intr-un garaj. Acest plafon detasabil, realizat din fibra de carbon, cantareste doar 8 kilograme si este este captusit cu Alcantara.
plafon detasabil Venom F5 Roadster

Acest plafon se conecteaza la masina printr-o pereche de inchizatori de mare rezistenta, iar cumparatorii vor primi un suport separat pentru a gazdui panoul de acoperis atunci cand acesta nu este utilizat. Fibra de carbon este folosita si pentru celelalte panouri ale caroseriei, precum si in cabina, pentru a ajuta la economisirea in continuare a greutatii.

Hennessey Performance intentioneaza sa construiasca 30 de exemplare Venom F5 Roadster, fiecare la un pret de 3 milioane de dolari. Locul in care are loc procesul de productie este sediul Hennessey din Sealy, Texas.


Sursa: motorauthority.com
Imagini noi cu o decapotabila cu peste 1800 CPVenom F5 RoadsterHennessey Venom F5 RoadsterVenom F5 Roadster decapotabila Venom F5 Roadster bordVenom F5 scauneVenom F5 Roadster comenzi volanVenom F5 Roadster viteze

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact