Sari la conținut

Magazin piese remorci auto Craiova


Magazin piese remorci auto Craiova, este cel care pune la dispozitie o intreaga varietate de oferte de piese si accesorii remorci auto intre 450 kg, 750 kg si 3500 kg. Datorita cresterii nevoilor de componente pentru cei care detin astfel de vehicule si pentru a gasi usor si la preturi atractive piesele potrivite pentru marca si modelul de rulota dorit, exista acest magazin care este menit sa ajute pe fiecare posesor de remorca auto.

Magazin piese remorci auto Craiova

Misiunea magazinului nostru este de a face cat mai simplu procesul de achizitionare a oricarui produs dedicat remorca auto, pentru ca fiecare doritor sa se bucure de achizitia realizata. Indiferent de piesa ceruta, alegem sa aducem in fata fiecarui doritor o gama variata de piese si accesorii, de o calitate ireprosabila.

Astfel, ne dorim ca procesul de cumparare sa beneficieze de o frumoasa experienta, deoarece incercam sa asiguram si servicii impecabile de consiliere, prin oferirea de toate informatiile necesare unei alegeri corecte. Varietatea larga de produse fabricate de producatori de renume din domeniu, precum AL-KO, Knott, BPW, Valeryd, SSP, se poate descoperii in ofertele noastre.


Piese si accesorii remorca

– Accesorii peridoc;
– Accesorii remorci;
– Amortizoare punte;
– Amortizoare soc franare;
– Antifurt remorca;
– Axa completa remorca;
– Cabluri frana;
– Chingi ancorare;
Anvelope remorci;
– Aripi remorca;
– Cale blocare roata;
– Cuple remorci;

– Dispozitiv inertial de franare;
– Electrice;
– Jante remorci;
– Picioare sprijin;
– Punte / Tambur;
– Roata rezerva remorca;
Roti manevra;
– Saboti frana;
– Inchizatori oblon;
– Inel ancorare;
– Troliu;
– Balansier;
– Rampe auto;

Suporturi biciclete

Suporturi pentru transport biciclete cu montare pe bare tranversale, pe haion sau pe carligul de remorcare. Suportii pentru transport biciclete comercializati de noi sunt potriviti pentru transport 1, 2, 3 sau 4 biciclete:
– Suporturi biciclete pe carlig remorcare;
– Suporturi biciclete pe bare transversale;
– Suporturi biciclete pe haion;
– Accesorii suporturi transport biciclete;

Carlige de remorcare

CGR Auto, lider de piata in distributia de carlige remorcare pentru autoturisme si autoutilitare, va propune o gama completa de carlige remorcare cu sfere demontabile din doua suruburi si demontabile automat orizontal sau vertical.

Marcile auto pentru care putem oferi astfel de produse sunt Alfa Romeo, Audi, BMW,  Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Great Wall, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Lada, Land Rover, Lexus, Man, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen;


Tavi portbagaj

O lista completa pentru tava portbagaj la preturi competitive:
Tava portbagaj pentru marcile de autoturisme Audi, BMW,  Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Toate detalii dorite se pot afla, sau discuta telefonic, la numerele de telefon din Craiova, 0765 410 924 si/sau 0757 053 060
Adresa magazin piese remorci Craiova este Centura de Nord, colt cu strada Stejarului (urmareste harta din subsolul articolului).
Magazin piese remorci auto Craiova

Distribuie prietenilor