Sari la conținut

Parc vanzari autoturisme second hand


Parc vanzari autoturisme second hand si masini la comanda, este locatia din Craiova, locul in care calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care dam mereu dovada, sunt create sa fim atenti la cat mai multe detalii. Cunoscand intotdeauna provenienta unei masini, facem tot ceea ce ne sta in putere pentru ca toti clientii care ne trec pragul sa fie multumiti si mai ales sa plece fericiti.

Suntem o firma auto care detine si administreaza acest parc vanzari autoturisme second hand de peste 14 ani, cu reprezentanti mereu deschisi si disponibili pentru a asculta parerile fiecaruia, incercand sa ajungem la un final in care toate persoanele sa fie multumite. Deoarece mai mereu avem o gama diversificata de peste 60 de autoturisme si autoutilitare, aflate in permanenta pe stoc, venim sprijinul potentialilor clienti cu autoturisme de cea mai buna calitate, trecute printr-un control riguros si profesionist.

Pe o piata auto mai mereu instabila, NUMBER ONE AUTO, incearca sa-si impuna mereu o calitate superioara a serviciilor prestate, prin eforturi care duc catre o reala dezvoltare an de an. Deoarece am primit cateodata si critici chiar din bransa auto, multe dintre ele ne-au determinat sa mentinem linia nivelului de eficienta si calitate, prin oferte bune si sigure, pentru a intampina imediat cerinţelor si nevoilor potentialilor clienti.

Fiind o firma care doreste sa economiseasca timpul fiecarui client, timp care s-ar putea pierde prin deplasarile de la un dealer de autoturisme second hand la un altul, firma noastra garanteaza un profesionalism real. Prezentarile cu masini second de cea mai buna calitate si cu oferte cat mai variate, fac ca reprezentantii firme auto NUMBER ONE AUTO sa-si dedice intreaga activitate si capacitate de actiune, pentru ca intr-un final, clientul sa poata intra in posesia masinii dorite.

Daca nu ai gasit masina mult dorita in parcul nostru auto, iti putem propune prin a aduce masini la comanda, sau cea pe care ti-o doresti de ceva timp, conform specificatiilor si nevoilor tale. Totul consta in a ne contacta, la numerele de telefon afisate.


Parc vanzari autoturisme second hand

Deoarece mereu tratam fiecare achizitie din parcul nostru auto cu multa seriozitate, pasiunea care ne caracterizeaza ne determina sa oferim clientilor care ne viziteaza, masini comanda si autoturisme second hand trecute prin verificari tehnice cu foarte mare rigurozitate, indiferent de tara de unde sunt achizitionate.

Fiind o firma care se respecta si mai ales doreste ca un client sa fie mereu multumit de serviciile primite, oferim si asiguram solutii complete pentru rezolvarea de acte necesare unei inmatriculari auto, constand in tot ce este necesar si finalizand cu montarea numerelor noi pe masina achizitionata.

Urmareste categoria din site dedicata Marci Auto
Parc vanzari autoturisme second hand

Pentru vizualizare articole auto disponibile, click pe pagina de dealer NumberoneAuto, sau la numerele de telefon:
0761 851 170
0784 053 762
0768 224 719

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact