Sari la conținut

Politia va supraveghea traficul cu drone


Politia va supraveghea traficul cu drone, o veste care nu bucura soferii indisciplinati, mai ales ca intr-un viitor apropiat, aceste drone de supraveghere vor fi dotate si cu aparate radar. Sunt drone ce se pot distanta pana la 6 kilometri, iar secventele de filmari realizate ajung in timp real la echipajele de la sol.

Cand cei de la volan fac greseli, precum depasiri neregulamentare, nu acorda prioritate, politistii care dirijeaza dronele anunta o patrula mobila, care va opri in trafic soferul indisciplinat.

Politia va supraveghea traficul cu drone

Un astfel de model drona exista deja in dotarea IPJ Bihor, urmand ca alte doua modele, mai performante, sa fie folosite in Bucuresti. Conform  Stirile Pro TV, drona pe care politistii bihoreni o inalta, monitorizeaza traficul pe drumul expres care leaga Oradea de autostrada A3. Pe un ecran, agentul care o piloteaza observa orice greseala a unui sofer. Noile aparate de zbor din dotarea Politiei au si camere cu termoviziune, astfel ca pot fi folosite si pe timpul nopti.

Urmeaza sa fie achizitionate si drone echipate cu aparat radar, precum cele din alte zone ale Europei, pe care Politia Rutiera sa incerce sa le foloseasca, iar soferilor le va fi din ce mai dificil sa observe un echipament radar si sa se avertizeze unii pe altii in trafic.
Politia va supraveghea traficul cu drone

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉


Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact