Sari la conținut

Promoveaza o afacerea auto


Promoveaza o afacerea auto, prin trimiterea unui articol care contine activitatea desfasurata in domeniul auto, pe platforma autodivers. Este cea mai simpla modalitate si cea mai eficienta, prin care iti poti face cat mai prezenta in mediul online firma, printr-o cunoastere menita sa pastreze clientii si colaboratorii.

Acest site auto, cu autoritate, ofera aceasta metoda de promovare, deoarece, prin trimiterea de articole care fac referire doar din domeniul auto, se poate beneficia de o reala posibilitate de a obtine backlink dofollow de inalta calitate catre site-ul firmei. Aceasta este optiunea care incearca sa ajute la o vizibilitate mai buna in mediul online si la cresterea pozitiei in motoarele de cautare, prin publicarea unui articol sau mai multe, mai ales ca promovarea in mediul online (retele socializare si alte site-uri auto) o facem noi, fara costuri din partea nimanui.

Articolul poate include 2 link-uri catre site-ul care se doreste a fi promovat, sau catre oricare alt site. Afisarea de articole in AutoDivers este permanenta, iar pentru a realiza toate acestea, este necesara o plata de 60 lei prin transfer bancar, folosind trimiterea de mesaj prin formularul din Pagina Contact.

Urmareste cele necesare afisate mai jos si trimite un articol de prezentare cu afisare permanent in site, fie un atelier auto, statie ITP, vulcanizare, statie alimentare, servicii tractari, etc., practic, orice activitate legata de un domeniu auto. Intr-un final, dupa ce va fi editat, articolul va figura in pagina dedicata Afaceri Auto.

Promoveaza o afacerea auto

Ce trebuie stiut
– Articolul trebuie sa faca referire doar la o afacere din domeniul auto;
– Titlul va apare cu maxim 70 de caractere;
– Descrierea trebuie sa contina minim 400 caractere;
– Link catre site (daca acesta exista);
– Articolul nu va avea mai mult de 2 backlinkuri in descriere;
– Numar de telefon (care va fi apelat pentru verificare);
– Program de lucru;
– O imagine care sa reprezinte afacerea (nu conteaza marimea deoarece ea va fi optimizata);
– Adresa exacta, pentru a se putea astfel afisa harta in Google;

Editorii site-ului
– au dreptul de a modifica continutul unui articol, astfel incât acesta sa respecte conditiile de acceptare, pentru a putea fi aprobat;
– au dreptul de a respinge aprobarea anumitor articole propuse spre publicare, care nu corespund standardelor noastre, fara sa fie obligati sa de-a explicatii;
– au dreptul de a adauga linkuri interne sau externe in articol, daca este cazul, precum si reclame;

Promoveaza o afacerea auto

Profita de aceasta sansa de a fi cat mai cunoscut in mediul online si de a castiga potentiali clienti, prin trimiterea unui articol sau mai multe, prin formularul de mai jos, simplu si eficient.  O afacere in domeniul auto poate fi mereu extrem de profitabila, iar o promovare online aduce un plus cunoasterii, mai ales ca aceasta platforma auto ofera o astfel de promovare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Titlul nu va contine mai mult de 70 caractere
Descriere articol auto
Minim 400 de cuvinte si se pot insera maximum 2 link-uri, care directionează catre diferite subpagini din domeniul prezentat.
Imaginea care sa apara in articol
Link catre site-ul promovat
Daca se doreste, nu apare in articol
Pentru confirmare
Termeni si Conditii
Bifand butonul de mai sus, declari ca esti de acord cu modul in care procesam datele tale, in acord cu termenii legali.
Consimtamantul in ceea ce priveste furnizarea datelor mentionate in articol, sunt afisate de catre mine de buna voie. In orice moment se pot retrage (sterge) datele din articolul trimis. Pentru a face acest lucru, este nevoie doar de un mesaj la salut@autodivers.ro, cu cererea dorita.

Promoveaza gratuit afacerea auto

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact