Sari la conținut

Service Auto Craiova-Taviandra


Service Auto Craiova-Taviandra, este un atelier reparatii auto infiintat de curand, dar cu un personal calificat in domeniul auto de multi ani. Deoarece masinile sunt o adevarata pasiune, executam reparatii auto pentru orice marca de autoturism, prin prestari servicii auto de mecanica, electricitate, tinichigerie, si vopsitorie auto.

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor si cu care ne si mandrim, ne place sa credem ca suntem o mica comunitate care indrageste acest domeniu auto. Diagnosticam cu exactitate problemele auto ivite, oferind solutiile pentru  care remedierea lor, la final, sa functioneze in parametri optimi.

De la revizii auto si activitati de lucrari de intretinere, incercam in asa fel incat, cei care apeleaza la serviciile noastre, sa poata intelege ca suntem adevarati specialisti in domeniul auto. Totul, prin acordarea unei mari atentii controalelor realizate si celor finalizate, astfel incat sa avem siguranta remedierilor tuturor defectiunilor si sa ne asiguram ca siguranta unui sofer si a pasagerilor lui sa fie prioritara.

Service Auto Craiova-Taviandra

Avand ca prima optiune sa ne asiguram ca soferii se bucura din plin de masinile lor, oferim serviciile de care au nevoie, in domenii precum mecanica, diagnoza computerizata, electricitate, intretinere si reparatii sistem climatizare, tinichigerie si vopsitorie auto.

Mecanica auto

Este domeniul de activitate din cadrul de servicii auto oferite, care constau in reparatii motoare si cutii viteze, reparatii sisteme directii si sisteme franare, precum si intretinere, prin schimb de ulei, filtre si fluide de racire.


Diagnoza auto

Serviciul de diagnoza auto pe care-l oferim, are ca si activitate verificarea computerizata a tuturor sistemelor electrice si a componentelor electronice ale unei masini. Totul consta in verificarea codurilor de eroare prezente sau care au fost deja memorate, citirea parametrilor motorului in timp real, resetari, initializari, regenerari filtre de particule DPF si alte codari.

Electricitate auto

Pentru a rezolva probleme cu care te poti confrunta, precum defectiuni aparute la nivelul sistemului de luminat, la electromotor sau alternator, a acumulatorilor auto si altele asemenea probleme legate de acest domeniu, oferta noastra de servicii auto este completa.

Sistem climatizare

Avand in vedere ca un sistem de climatizare auto este acea optiune care asigura confortul si siguranța celor dintr-o masina, atelierul reparatii auto din Craiova pe care-l administram, ofera servicii care constau in verificare cantitate freon, incarcare freon si vacumare, inlocuire compresor aer conditionat si conducte, inlocuire filtru polen.

De final

Locatia in care asteptam potentialii clienti, este in Craiova, cartier Romanesti, str. Nicolae Romanescu nr.65, pentru a raspunde direct tuturor celor care au nevoie de consiliere, sau intampina dificultati in rezolvarea problemelor auto ivite la masina.
service auto craiova
Daca consideri interesant acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra din Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai multa cunoastere.

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact