Sari la conținut

Sondaj cunoastere reguli de circulatie


Sondaj cunoastere reguli de circulatie, mai ales pentru acei soferi care gandesc ca sunt destul de profesionisti la volan, dar la care observam ca exista si destule cazuri care contrazic. Regulile de circulatie sunt facute pentru a nu fi ignorate, mai ales ca oricare abatere este un potential pericol pentru soferii din trafic, dar si pentru pietoni.

Testul pe care-l propune autodivers este de a-si evolua fiecare capacitatea de a conduce si mai ales daca mai sunt actuale cunostintele dobandite candva. Este un mic sondaj, cu intrebari care sa starneasca interesul de a-si aduce aminte fiecare despre cateva reguli de circulatie ce nu trebuie neglijate.


Sondaj cunoastere reguli de circulatie

Participa la acest sondaj si afla daca abilitatile dobandite sunt inca de actualitate, sau este timpul de a mai studia un curs de perfectionare. Chiar daca a trecut ceva timp de cand nu s-a mai rasfoit un manual cu chestionare auto, niciodata nu este tarziu in a face un astfel de lucru. Chiar daca multi avem impresia ca suntem adevarati profesionisti la volan, se intampla sa mai facem si greseli cateodata, doar ca aceste greseli este bine sa fie minore si nu de a produce probleme grave in trafic.

Sondaj cunoastere reguli de circulatie


Sondaj cunoastere reguli de circulatie
Daca consideri interesant acest articol, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru a vota.
Distribuie prietenilor