Sari la conținut

Sondaj dedicat cunoastere logo si sigla masina


Sondaj dedicat cunoastere logo si sigla masina, prin incercari de raspunsuri la toate testele afisate, bazat pe cunostintele fiecaruia pentru indentificarea de sigle si logo-uri pentru diferite marci de masini. Este un articol auto in care se pot testa cunostintele despre aceste sigle ale marcilor de masini si pentru a descoperii cat de distinctive sunt.

Aceste sigle ale companiilor auto sunt unele dintre cele mai emblematice si descriptive sigle din istorie, iar singura problema este ca, desi aceste logo-uri pot parea identificate unele dintre ele, poate fi totusi putin dificil sa le identifici pe toate, mai ales spre finalul acestui sondaj.

Sondaj dedicat cunoastere logo si sigla masina

Exista o varietate de marci de masini in lume si fiecare are propriul logo cu care se identifica.
Te consideri un pasionat de masini si iti place sa te lauzi prietenilor tai ca poti identifica fiecare model de masina? Poti numi marca masinii pe baza observarii siglei?

Daca esti un real cunoscator al masinilor, ar trebui sa cunosti diferite tipuri de masini si siglele acestora.  Testeaza-ti cunostintele printr-un sondaj afisat in subsolul acestui articol si descopera daca poti alege marca de masina potrivita pentru logo-ul afisat.

Este posibil sa-ti placa acest sondaj distractiv cu logo masini, mai ales ca primele teste afiseaza marci extrem de consacrate, ca spre final, sa apara marci de masini care nu sunt atat de mult cunoscute. Asa ca, fie ca esti la volan si nu esti atat de atent sa observi marcile de masini, fie nu te intereseaza deloc acest subiect, totul este doar o simpla distractie. Iar daca ai esuat in sondajul cu sigla masina, nu este atat de grav, probabil ca esti bun la altceva!


Test dedicat cunoasteri de sigle si logo masini


Sondaj dedicat cunoastere logo si sigla masina
Daca consideri interesant acest articol, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor cunoscatori in domeniul auto pentru testare cunostinte.
Distribuie prietenilor
Etichete:
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact