Sari la conținut

Termeni si Conditii


Termeni si Conditii autodivers.ro, este pagina care reprezinta modalitatea de utilizare a acestui site cu articole din domeniul de activitate auto.

Accesul si utilizarea site-ului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa gaseasca informatiile necesare conform cerintelor fiecaruia in parte. Accesarea in continuare si in permanenta a site-ului, presupune ca esti de acord in totalitate.
autodivers.ro isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage anumite parti din continut, fara a anunta in prealabil.

Accesarea site
Accesul la site este permis tuturor care doresc sa-l viziteze si sa descopere articole postate din domeniul de activitate auto. Nu este nimeni raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, site-ul nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.

Accesul la acest site auto si afisarea de articole oferite de acesta, nu pot fi exploatate in scopuri comerciale, fara consimtamant. Obiectivul administratorilor este acela de a actualiza site-ul cu regularitate si poate schimba continutul in orice moment, atunci cand imprejurarile o cer.

Reguli de postare articole

– Titlul unui articol nu poate contine cuvinte/litere dublate;
– In titlul articolului nu vor fi utilizate urmatoarele caractere: ! = ? – % * / |;
– Sunt permise maxim 70 de caractere pentru campul de titlu articol;
– Titlul articolului sa fie cat mai semnificativ si sa contina ceea ce se promoveaza;
– Descrierea cat mai cuprinzatoare la articol (textul trimis trebuie sa contina neaparat minim 400 numar de cuvinte cel putin);

– O imagine sau doua despre produs/articol (pentru a exista posibilitatea unei selectari cu cea mai reprezentativa). Cu totii cunoastem ca un articol cu imagini este mult mai atractiv si are mai mule vizualizari decat unul fara;
– Un numar de telefon ce va fi ulterior verificat;
– Adresa email;

Conditii
Fiind un site de articole auto, cititorul ia la cunostinta ca autodivers.ro nu poate controla si nu poate sa ofere nici un fel de garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor postate si care se parcurg prin intermediul acestuia.
Acest site auto nu are ca finalitate furnizarea de informatii care sa fie utilizate in scop comercial de catre cititori, sau in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul articol sau de legislatia in vigoare.

autodivers.ro isi rezerva dreptul de a derula, desfasura, in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune a sa, prin sine insusi, sau printr-un tert in nume propriu, sau in numele unui tert.

Proprietatea intelectuala
* autodivers.ro contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietatea autodivers.ro si pentru care administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile prezentare sau politica acelor site-uri.
* autodivers.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna (de orice natura ar fi aceasta) provocata cititorilor sai, prin folosirea informatiilor furnizate de articolele din site.

Modificare Termeni si Conditii

Administratorul autodivers.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp.
Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre cititor, daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor pe site.

Distribuie prietenilor
Acasa
Articole
Adauga
Sondaje
Contact