Prima pagină » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vizitarea si utilizarea acestui site care reprezinta un director web auto, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu esti de acord cu acestea, te rugam sa incetezi utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul acestui site dedicat Director web Auto

Pentru ca un site sa fie acceptat in  Director Web Auto  este necesar sa respecte urmatoarele conditii: – Site-ul trebuie sa fie complet finalizat, sa nu aiba nicio pagina in constructie;
– Site-ul trebuie sa aiba fie creat in limba romana;
– Pentru inscriere se accepta doar pagina index a unui site, de genul www.nume-site.ro.
– Titlul propus trebuie sa fie titlul oficial al site-ului;
– In titlu nu se folosesc excesiv caracterele mari ( CAPS LOCK );
– Descrierea site-ului trebuie sa fie reala si la obiect, in realitate cu continutul site-ului;
– Site-ul nu trebuie sa aiba continut ilegal, imoral sau ofensator;
– Site-ul nu trebuie sa contina link-uri catre pagini inexistente;
– Nu se accepta site-uri duplicat;
– Inscrierea unui site in Director Web Auto se face o singura data, in categoria cea mai relevanta.
Nu se accepta inscrierea unui site de mai multe ori, in categorii diferite, ci doar pagini din site, cu alt titlu si descriere;

Acceptarea termenilor de utilizare
Site-ul, serviciile si continutul www.autodivers.ro iti sunt oferite conditionat de acceptarea ta, fara nici o modificare a conditiilor din prezenta pagina.
Prin utilizarea site-ului, indici ca accepti sa respecti „Termenii si Conditiile” disponibile in aceasta pagina.

autodivers.ro., poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Te invitam sa citesti periodic aceasta pagina pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document te obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Utilizarea si limitarea responsabilitatii
Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor din site autodivers.ro.
Totodata, acest Director web Auto nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori si care sunt disponibile pe site.
Pentru informatiile introduse de utilizatori, autodivers.ro nu isi asuma veridicitatea si/sau exactitatea materialului postat pe site.
Trebuie luat la cunostinta si esti de acord cu faptul ca esti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de tine pe site.

Director web Auto este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu materialele postate/incarcate/ de utilizatori pe site, fie ca sunt informatii, imagini, etc.
Site-urile listate sunt raspunzatoare de continutul propriilor descrieri.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Poti citi cea mai recenta versiune a acestor termeni si conditii oricand doresti, accesand aceasta pagina.