Sari la conținut

Verificare cod culoare auto


Verificare cod culoare auto, o problema de care multi proprietari se lovesc in situatia rezolvarii unor pagube sau deteriorari ale vopselei unui autovehicul. Legat de acest aspect, trebuie cunoscut cu exactitate culoarea originala, pentru a se putea vopsi fara o diferenta de nuanta a elementelor afectate.

In prezent, fiecare marca de auto detine un catalog propriu de coduri de culori. Un astfel de codul de culoare al masinii este pus pe o placuta (o eticheta) lipita sau capsata, iar localizarea pe masina depinde de la producator la producator. Placuta respectiva contine cateva informatii despre identificarea vehiculului si bineinteles codul culorii.


Verificare cod culoare auto

Deoarece piata auto este extrem de bogata in marci si modele auto, iar localizarea etichetei respective difera in functie de marca si model, exista un site care ajuta.
Acest articol auto prezinta si recomanda un site, intitulat Car colour services, care nu face altceva decat sa indrume pe fiecare doritor sa afle cat mai exact un cod de culoare pentru marca auto detinuta si locul unde acest cod este amplasat. In momentul cand se da click pe marca dorita, noua pagina deschisa afiseaza pozitia amplasarii si codul de culoare.

Un asemenea site de depistare a codului de culoare si locul unde este amplasat pe caroseria unui autovehicul, exista si in Romania.
Click pe Depistare cod culoare vopsea auto
Verificare cod culoare auto este ceva extrem de simplu, nu-i asa?
Verificare cod culoare auto

Daca consideri interesant acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor