Sari la conținut

Verificare preturi combustibil pe Google Maps

  • Utile

Verificare preturi combustibil pe Google Maps, mai ales ca exista multe persoane care conduc si folosesc Google Maps, dar exista si multi soferi care nu sunt cunosc ca aceasta aplicatie permite sa verifice si preturile la combustibil. Prin cateva clicuri, se pot economisi o multime de bani!

Google Maps continua sa dezvolte noi functionalitati, iar toate acestea sunt gandite pentru a satisface asteptarile cat mai multor soferi si nu numai. Pe langa toate acestea, in ciuda faptului ca nu este o noutate, multi soferi uita sau neglijeaza ca Google Maps arata preturile actuale ale combustibilului. Functia poate fi utila atata timp cat ne deplasam in jurul unei locatii, aspect care sa indice mai multe statii cu combustibil ieftin pe baza propriei experiente.

Cand se pleaca intr-o calatorie mai lunga prin tara, sau chiar in strainatate, trebuie sa existe o aplicatie care sa afiseze astfel de informatii despre preturile combustibililor, iar Google Maps este una dintre acestea.

Verificare preturi combustibil pe Google Maps

Procesul de afisare a preturilor combustibilului folosind Google Maps este simplu. Tot ce trebuie facut este sa deschizi aplicatia Maps (Harti) din telefon si sa scri „benzinarie” in bara de cautare. Poti face acest lucru folosind si site-ul web maps.google.com.
harta afisare benzinarii

Pe harta vor fi marcaje care indica benzinariile din apropiere (locatia trebuie sa fie activa in telefon), iar preturile pentru carburanii, in special benzina, vor fi afisate langa acestea. Pentru a vedea preturile altor carburanti, se face clic pe pictograma unei statii specifice. Astfel, pe langa descrierea statiei, vor fi afisate preturile motorinei si GPL, dupa caz.


In plus, Google Maps permite afisarea preturilor combustibilului pentru unele dintre lanturile de statii care se doresc. Pentru a face acest lucru, tasteaza „OMW” sau „Aral”, de exemplu, in bara de cautare. In astfel de situatii, preturile nu vor fi afisate langa pictogramele statiilor individuale. Pentru a le descoperi, trebuie facut clic pe pictogramele ulterioare, sau sa extinzi lista de statii din partea de jos a aplicatiei si sa cauti cel mai ieftin combustibil.

Preturile nu trebuie abordate necritic. Exista posibilitatea ca acestea sa nu fie actualizate, sau sa contina erori in valorile prezentate. In plus, este important de retinut ca unele benzinarii nu ofera informatii privind preturile prin Google Maps. Disponibilitatea acestor date poate depinde de tara, regiune si colaborarea benzinariei cu Google. De exemplu, pe autostrazi, preturile nu sunt stabilite la statii, unde realimentarea este de obicei cea mai scumpa.

Chiar daca informatiile afisate despre preturile carburantilor nu acopera toate benzinariile si pot fi supuse erorilor, aceasta aplicatire ajuta la reducerea cheltuielilor in timpul unei deplasari mai lungi. Nu trebuie sa platesti pentru aceasta, asa ca merita sa o folosesti.
Verificare preturi combustibil pe Google Maps
Daca consideri ica merita interes acest articol auto, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact