Sari la conținut

Volkswagen Passat B9 2024


Volkswagen Passat B9 2024, pentru simplul fapt ca premiera este o chestiune a lunilor urmatoare, iar acest model auto, va fi mai practic si disponibil doar ca varianta break. Acest model nu se stie cu cat va fi mai lung si mai lat (conform celor de la motor), dar este afisat in imaginile prezentate la sfarsitul acestui articol auto.

Masinile cu ardere interna din grupul Volkswagen nu au un viitor lung in fata. Acest lucru nu inseamna, insa, ca vor lasa acum locul vehiculelor electrice. Motoarele clasice pe benzina si diesel vor fi prezentate pentru ultima data la doua modele, pentru noile Passat B9 si Tiguan.


Volkswagen Passat B9 2024

Intrucat acest model Passat va fi oferit exclusiv ca versiune break in Europa, caroseria afisand un model cu un acoperis lung. Geamurile din prezentare reflecta ceea ce s-a vazut pe prototipurile spionate: mai inguste spre spate, pentru un aspect sportiv. Chiar si plafonul se inclina mai mult in prezentare la prototipul spionat, evidentiind si mai mult acea abordare eleganta a designului.

Passat-ul 2024 va avea o unitate de faruri si stopuri care sunt unite in mijloc. Desi nu au fost descoperite in prezentare, exista o multime de schimbari in interiorul Passat-ului de generatie urmatoare, bazate pe imagini spion din interior, care s-au vazut pana acum. Pe volan vor exista butoane capacitive, in timp ce consola centrala are un ecran imens in stil tableta, care este din nou similar cu modelele ID.

Asadar, fa cunostinta cu VW Passat B9 din 2024, asa cum va arata cand va intra in productie anul acesta, sau la inceputul anului viitor.
Volkswagen Passat B9 2024

foto si filmare

Distribuie prietenilor