Sari la conținut

Vorbitul la telefon in timpul conducerii


Vorbitul la telefon in timpul conducerii unei masini este o practica extrem de periculoasa, din cauza faptului ca se poate distrage atentia conducatorului auto, dar se pare ca inca mai este folosita de multi

Cu toate ca Noul cod rutier din 2019 a venit cu o amenda destul de dura pentru soferii care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volan, cu totii observam ca exista si dintre aceia care o ignora. Soferii care vor fi depistati de un organ de politie in timp ce folosesc telefonul mobil risca sa ramana fara permisul de conducere o luna, pot fi sanctionați cu 9-20 de puncte si vor plati o amenda cuprinsa intre 1 305 si 2 900 de lei. Exista o singura exceptie la aceasta regula, si anume, atunci cand se foloseste un dispozitiv handsfree.

Vorbitul la telefon in timpul conducerii

Din simplul motiv ca vorbitul la telefon in timpul conducerii a devenit o actiune banala pentru mai multi soferi, oriunde s-ar afla ei in trafic, am creat un sondaj, in care fiecare poate sa voteze, sincer, daca vorbeste sau nu la telefon in timp ce conduce.

Exista si posibilitatea (pastrandu-se anonimatul) ca fiecare sa-si argumenteze optiunea, prin utilizarea formularul de comentarii care apare in subsolul acestui articol auto dedicat vorbitului la telefon.
Vorbitul la telefon in timpul conducerii

[democracy id=”3″]


Daca consideri interesant acest articol, te asteptam cu un like pentru pagina noastra de Facebook si distribuie prietenilor pentru a vota.

Distribuie prietenilor
Home
Articole
Adauga
Sondaje
Contact